de beste
freelancers

freelance professionals

Als goed werkgever wil je medewerkers zorgvuldig begeleiden naar een nieuwe positie binnen of buiten je organisatie. Dat vraagt om mobiliteitsprofessionals met de juiste ervaring. HetMobiliteitKantoor kent de beste jobhunters, klantmanagers, trajectbegeleiders, adviseurs, recruiters en projectleiders. Mensen met een scherp oog voor de belangen van mens en organisatie. Zorgvuldig en doortastend.

het netwerk met
250 adviseurs

binnen 72 uur minimaal
2 gescreende freelancers

objectieve selectie
van de beste professionals

transparante en scherpe
bemiddelingsvergoeding

de juiste m/v voor jouw opdracht

In recruitment, mobiliteit en loopbaancoaching werken veel freelance professionals met verschil in ervaring en kwaliteit. HetMobiliteitKantoor heeft een groot netwerk en kent de beste freelancers met kennis van door- en uitstroom. Wij brengen je snel in contact met de interim professional die precies past bij de vraag van jouw organisatie. Of je nu één specialist zoekt of een team van experts, wij presenteren je binnen een 72 uur de juiste mensen voor jouw opdracht. Snel en concreet.

zoek je een freelance loopbaancoach, jobhunter of recruiter?

Sinds 2014 hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in het selecteren van freelancers in in-, door- en uitstroom. Onze aanpak is realistisch, praktisch en doortastend.

tijdelijke
ondersteuning
door professionals