opschalen met
daadkrachtige
WERKmanagers

WERKmanagers

Werkzoekenden zijn zelfstandig en online geori├źnteerd, maar hebben vaak weinig kennis van de (digitale) arbeidsmarkt. Wij ondersteunen werkpleinen, gemeenten, sociale diensten en werkgevers met de nieuwste kennis en inzichten, een flinke dosis energie en slimme tooling. Onze WERKmanagers staan voor de nieuwe manier om werkzoekenden op weg naar nieuw werk te helpen. Integer en effectief.

snel opschalen

WERKmanagers zijn vakbekwame, getrainde jobhunters die over alle vaardigheden en actuele arbeidsmarktkennis beschikken. Onze tijdelijke professionals kunnen snel opschalen, voorkomen achterstanden en helpen werkzoekenden snel op weg richting nieuw werk.

jobhunters met sterke binding
met de regio of sector

het grootste netwerk
van recruiters in Nederland

de beste online
instrumenten en trainingen

flexibel opschalen
waar nodig

de juiste experts

Vanuit een getrainde pool kunnen we snel opschalen met vakbekwame jobhunters, arbeidsmakelaars, klantmanagers, matchmakers en jobcoaches. Professionals die werkzoekenden beoordelen, voorlichten, begeleiden, activeren en ze in contact brengen met werkgevers.

de nieuwste kennis en inzichten

Werkzoekenden begeleiden, trainen, testen, vacatures zoeken en solliciteren: het kan bijna allemaal online. Ervaren docenten leiden WERKmanagers op via interactieve en inspirerende trainingen. Ook jouw collega’s kunnen hieraan deelnemen. Wij zorgen dat je (tijdelijke) team beschikt over de nieuwste kennis en inzichten.

werkplein-online

WERKmanagers en werkzoekenden hebben toegang tot werkplein-online.nl. Hier vindt de werkzoekende alle testen, trainingen en relevante vacatures. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt slimme dashboards om zijn voortgang te monitoren.

de kortste
weg naar
nieuw werk