HetMobiliteitKantoor, ontstaan vanuit HetRecruitingKantoor, brengt de passie, kennis en ervaring van de beste arbeidsmarktspecialisten samen. Onze mensen zijn verbinders pur sang. We weten hoe de (interne) arbeidsmarkt werkt. Met diepe kennis en brede ervaring verzekeren we je van zorgvuldig doortastende ondersteuning bij het oplossen van alle mobiliteitsuitdagingen.

Vanuit deze positie werken wij samen met onderstaande partners.

Met de activiteiten-marktplaats van Part-up kunnen grote organisaties werk resourcen bij alle medewerkers. Nu blijft veel talent verborgen. Part-up knipt vacatures, programma’s en werkzaamheden op. Daarna kunnen medewerkers die laagdrempelig oppakken. Talent beter benutten leidt tot een wendbare organisatie en meer werkgeluk.

Intelligence Group biedt arbeidsmarktgerichte data en technologie. Ze richt zich op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarktdata om hiermee de werving door werkgevers en de arbeidsmarktkansen van werknemers te versterken. Deze data is via rapporten, dashboards en API’s beschikbaar voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers.

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is in Nederland veruit de grootste opleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit. Sinds de oprichting in 2006 hebben al duizenden professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, werving & selectie, mobiliteit, HR en P&O zich laten inspireren door een of meer trainingen uit het brede programma.

Career Advisor ondersteunt sinds 2008 werkgevers en werknemers bij het in goede banen leiden van het (ontslag)proces en individuele coaching trajecten. Zij werkt uitsluitend met Noloc/CMI erkende loopbaanadviseurs die de regionale arbeidsmarkt door en door kennen. Career Advisor wordt door klanten met een 8,8 beoordeeld.